Goji̇
Buradasınız: Anasayfa / Blog
17 Kasım 2021, Çarşamba
Goji
Goji

GOJI TREATMENT 6 Phases

2 Bakım Kiti

Uygulama, içerisindeki GOJİ BERİ ÖZÜ ve diğer doğal içerikler sebebiyle yüksek antioksidan özelliği taşımaktadır. Yüksek teknoloji ile bu özler aktif içeriklere dönüştürülüp cilt tarafından kolayca emilebilen bir şekilde formüle edilmiştir.

Lycium Barbarum ya da diğer adıyla Goji ECOCERT sertifikalı bir ürün olup, doğal ve ekolojik tarımın ürünü olduğu sertifikalanmaktadır.

Unisex formül, tüm cilt tipleri ve yaş gruplarının kullanımına uygundur.

Goji Treatment; yaşlanma belirtilerini önler ve cildin doğal koruma yapısını çalıştırır. Cilt sağlığında gözle görülür iyileşme sağlar.

KİMİN İÇİN?

Unisex formül, tüm cilt tipleri ve yaş gruplarının kullanımına uygundur.  Özellikle genç ciltlerin kullanımı için tavsiye edilir.

ETKİ:

Goji Treatment; yaşlanma belirtilerini önler ve cildin doğal koruma yapısını çalıştırır. Cilt sağlığında gözle görülür iyileşme sağlar.

SONUÇ:
Yüksek antioksidan etki ile cildi korur, yoğun ve uzun süreli nemlendirme sayesinde daha sağlıklı, nemli ve doğal dengesi korunmuş bir cilt görünümü kazandırır.

AKTİF İÇERİKLER:

GOJI BERRY EXTRACT: Antik Doğu geleneğinin doğal bir aktif maddesi olan ECOCERT® sertifikalı güçlü antioksidan.

BETAINE BEET: Optimum cilt nemliliğini koruyan aktif madde

BAL: Cildi besleyen, yenilenen ve yatıştıran amino asit, protein, vitamin ve enzim kompleksi.

AVOKADO YAĞI VE SHEA BUTTER: Yoğun nemlendirme ve beslenme sağlarlar. Vitamin içeriği yüksek olduğundan, onarıcı ve antioksidan etkiye sahiptir.

 

NASIL UYGULANIR?

Cildi Hazırlama:

Uygulamaya başlamadan önce cildin üzerinde bulunan makyaj Casmara temizleyici ürünleri ile temizlenir. 3 farklı temizleyiciden, cilt tipi için en uygun olan ürün seçilir.

Uygulama süresi: 2 – 5 dk.

Uygulama sonrasında cilt bol su ile durulanır.

FAZ 1: Antioxidant & Balancing Cleanser: GOJİ BERİ ÖZÜ ile elde edilen, cildin hidrolipidik yüzeyinin dengelenmesine yarayan ve antioksidan özelliği olan temizleyici.

Nasıl Uygulanır?

Parmak uçları ya da nemli bir gazlı bez yardımı ile hafif dairesel hareketler yaparak masaj yapılır ya da yüze daha derin bir temizleme etkisi sağlamak için aynı gazlı bez ile 2 – 5 dk boyunca silinir. Sonrasında bolca suyla durulanır.

***Derinlemesine temizlik gerekiyorsa:

Temizleyiciyi cilde sürülür, yüz ve boyun bölgesine nemli bir gazlı bez koyulur. Üzerine buhar uygulanır. Sonrasında gazlı bez ile yuvarlak hareketlerle masaj yapılır ve ürün temizlenir.

Uygulama süresi: 5 – 10 dk.

FAZ 2: Stimulating Ampoule: Seçkin AMİNO ASİTLER ve GOJİ BERİ ÖZÜ’NDEN elde edilen konsantre bakım ampülü. Kolajen liflerinin üretimini hızlandırır ve cildin yaşlanma belirtilerini engeller.

Nasıl Uygulanır?

Ürün tamamen emilene kadar yüz, boyun, dekolte bölgesine (göz çevresi de dahil) uygulanır.  Aktif ve canlandırıcı bir masaj yardımı ile ürün tamamen emilene kadar 5 – 8 dk boyunca masaj yapılır.

Uygulama süresi: 8 dk.

FAZ 3: Antioxidant Serum: Serum, GOJİ BERİ ÖZÜ, BAL, MAKADAMIA FINDIK YAĞI VE BETAINE içerir.

  • BETAINE: Hücresel nemlenme ve dengede önemli bir rol oynayan bu içerik, şeker pancarından elde edilir.
  • BAL: Şekerlerin kombinasyonundan oluşur ve güçlü nemlendirici etkisi bulunmaktadır.
  • MACADAMIA FINDIK YAĞI: Goji berinin antioksidan etkisini yükselten güçlü yumuşatıcı etkisi vardır.

 

FAZ 4: Antioxidant Nourshing Cream: GOJİ BERİ, BAL, AVOKADO YAĞI VE SHEA YAĞI ve omega 3 & 6 içeren iki doğal yatıştırıcı içermektedir.

Nasıl Uygulanır?

3 numaralı ampül (antioksidant serum) ve 4 numaralı serum (nourishing cream) homojen bir karışım elde edilene kadar küçük bir kapta karıştırılır. Serumu uygulanan bölge streç film ile kapatılır ve cilt tamamen nemlenene kadar 5 dakika boyunca bekletilir. Sonrasında streç filmi çıkartılır ve ürün tamamen emilene kadar cilde masaj yaparak yedirilir.

Eğer derinlemesine nemlendirme uygulaması yapılmak isteniyorsa, önce faz 3 ampülü yüz ve boyun bölgesine ürün tamamen emilene kadar masaj yaparak sürülür. Sonrasında faz 4 serum yüz ve boyun bölgesine ürün tamamen emilene kadar rahatlatıcı bir masaj ile sürülür.

Uygulama süresi: 10 dk.

 

FAZ 5: Goji Mask 2070: Deniz yosunu içeren maske, içeriğindeki karbonhidratlar ile uygulanan bölgede plastik film benzeri bir şekil alır ve içerisindeki aktif içeriklerin bölgeye yayılmasını sağlar. Bu sayede yapılan diğer uygulamaların etkileri daha yoğun hissedilir.

İçeriğinde GOJİ BERİ ve KİNOA TOHUMLARI bulunur. Yüksek miktarda protein, amino asit ve vitamin B grubu içeren bu aktif içerikler sayesinde cilt gençleşir ve sağlıklı bir görünüm kazanır. İçeriklerin karışımı yüksek miktarda antioksidan etki gösterir ve cildin dış yüzeyinin koruyucu tabakasını güçlendirir.

Nasıl Uygulanır?

  • Paketlerin içerisindeki tüm jel ve toz bir kaseye boşaltılır
  • Bir spatula yardımı ile iki farklı karışım 30 saniye boyunca, uygun kıvama gelene kadar karıştırılır.
  • Aynı spatula yardımı ile maske gereken bölgeye uygulanır.4 dakika içerisinde, maske donmaya başlamadan uygulamanın tamamlanmış olması gerekir. Gözler ve dudaklar da kapatılabilir.
  • Maske 15-20 dk boyunca dinlenmeye bırakılır.
  • Maske yukarıdan aşağıya doğru tek bir parça halinde çıkartılır.

Uygulama süresi: 20 dk

 

FAZ 6: Antioxidant Nourshing Cream: Professional GOJI TREATMENT serisinin tamamlayıcısı olan, tüm ana içerikleri bünyesinde bulunduran krem 6.fazdır.

Nasıl Uygulanır?

Az miktarda ürün tüm yüz bölgesine ve boyun bölgesine (göz çevresi de dahil) uygulanır. Artan ürün uygulamayı yapılan kişiye evde kullanımı için verilir.

Uygulama süresi: 1-2 dk.