Ski̇n Sensati̇ons
Buradasınız: Anasayfa / Blog
17 Kasım 2021, Çarşamba
Skin Sensations
Skin Sensations

SKIN SENSATIONS TREATMENT. 6 Phases.

2 Bakım Kiti

Tek dozlu fazlarda profesyonel uygulama için kişiselleştirilmiş canlandırıcı Bakım Kiti, Algae Peel-off Gold mask 2080’nin avantajlarıyla birleştirilmiştir.

Cildi besleyen, canlandıran ve yenileyen 24 ayar altın içeren yüksek teknolojili bir yüz maskesi ile kombine edilmiş diğer ürünler, yüksek teknolojik formüller içermekle birlikte cilde ihtiyacı olan vitamin & temel içerikleri en ideal şekilde verebilmek ve ciltte eşsiz etkiler yaratmak için tasarlanmıştır.

 

KİMİN İÇİN?

Unisex formül, olgun ciltlerin kullanımı için uygundur.

ETKİ:

Cildin daha iyi performans gösterebilmesi için ihtiyacı olan tüm bileşenleri tamamlar.

SONUÇ:

Daha aydınlık, canlı ve genç görünüm kazanmış bir cilt

 

AKTİF İÇERİKLER:

TRACE OAT PROTEIN COMPLEX®: Yulaf proteini, mineraller ve gerekli iz elementleri içeren bir kompleks. Antioksidan, yenileyici, oksijenli ve nemlendirici etki. OLIGOELINE®: Film oluşturucu özelliklerin bir sonucu olarak derin nemlendirici özellik gösteren marine aktif madde.

TRACE OAT PROTEIN COMPLEX®: Yulaf proteini, mineraller ve gerekli iz elementleri içeren bir kompleks. Antioksidan, yenileyici, oksijenli ve nemlendirici etki.

EUK-134®: Dış etkenlere karşı koruma.

ELLAGI-C®: Oksidatif stres önleyen, tip IV kollajeni koruyan, sıkılığı ve cilt oksijenasyonunu iyileştiren antioksidan aktif madde.

VİTAMİN KOMPLEKSİ: Vitaminleri ve peptitleri harmanlayarak cildin üzerindeki etkisini artıran yenilikçi bir kompleks. AUREALIS®: Portakal çiçeğinden elde edilen doğal ultra nemlendirici. Hyalüronik asit sentezini% 44 oranında arttırır.NATURAL JEJU ORGANIC CAMELLIA OIL: Nemlendirici, yaşlanma karşıtı ve yatıştırıcı özellikleriyle Camellia Japonica’dan elde edilen doğal bir yağ.ARGAN OIL: Yüksek içerikli VIT sayesinde cildin esnekliğini, beslenmesini ve nemlendirilmesini geliştirir. E ve çoklu doymamış yağ asitleri (omega 3 ve 9).

 

NASIL UYGULANIR?

Cildi Hazırlama

Uygulamaya başlamadan önce cildin üzerinde bulunan makyaj Casmara temizleyici ürünleri ile temizlenir. 3 farklı temizleyiciden, cilt tipi için en uygun olan ürün seçilir.

Uygulama süresi: 2 – 5 dk.

Uygulama sonrasında cilt bol su ile durulanır.

 

FAZ 1: Gel cleanser melt-on-the-skin: Bu temizleyici ürün BAKIR ve SÜLFÜR içermektedir ve antiseptik özelliği olduğundan dolayı ciltteki kirli partikülleri etkili bir biçimde temizlemektedir.

Cilde tazelik ve sağlık yüklemesi yapar.

Nasıl Uygulanır?

Ürün yüz ve boyun bölgesine parmak uçlarıyla sürülür. Jel, nazik hareketlerle daha sıvı, yağlı bir hal alana kadar cilde yedirilmeye devam edilir.
Daha sonra parmak uçları ya da nemlendirilmiş bir fırça yardımı ile yuvarlak hareketler ile ürün süt kıvamına gelene kadar masaj yapılır.

Daha güçlü exfoliant bir efekt istenirse, nemli gazlı bez kullanabilir. Sonrasında, bol su ile durulanır.

Uygulama süresi: 10 dk.

 

FAZ 2: Stimulating Ampoule: Bu serumun en önemli özelliği cildin doğal mekanizmasını harekete geçirerek aktif içeriklerin sonraki uygulamalarda daha etkili olmasını sağlamaktır.

AKTİF İÇERİKLER:

OLIGOGELINE: Chondrus Crispus deniz yosunu özü içeren bu bileşen cilde mineral yüklemesi yapar. İçerisinde kalsiyum, magnezyum, manganez, çinko ve fosfor vardır. Aktif içeriklerin daha etkili çalışmasını sağlar.

ELLAGI-C: Afrika ağacı Anogeissus Leiocarpus’dan elde edilen zengin özler içeren bu element C vitamini de içerir ve cilde oksijen yüklemesi yaparken antioksidan özelliği de sunar.

Nasıl Uygulanır?

Yüz ve boyun bölgesine ( gözlerin etrafı da dahil ) ürün tamamen emilene kadar aktif ve güçlü masaj yaparak uygulanır.

Uygulama süresi: 5 – 8 dk.

 

FAZ 3: Enzymatic Serum Vitamins: Bu ürün EUK-134 isimli aktif içerik içermektedir ve içerisinde manganez bulundurur. Manganez vücudu serbest radikal ataklarından koruyan iki önemli enzim içermektedir.

AKTİF İÇERİKLER:

VITAZYME ACE COMPLEX, orijinal ve yenileyici vitaminleri içeren bir maddedir.

İçerisinde;

Vitamin C: Kolajen üretiminin ana maddesi.

Vitamin A: Epidermal yenilemeyi kontrol altında tutan vitamin.

Vitamin E: Hücresel etkileşimi tetikleyen vitamin vardır.

FUCOGEL 1.5P, Bu aktif içerik deniz yosunu özü içerir ve içerisinde Hyalüronik asit bulunmaktadır. Ciltte nemlenme etkisi yaratır.

Nasıl Uygulanır?

Yüz ve boyun bölgesine (göz çevresi de dahil) nazik masaj hareketleriyle ürün tamamen emilene kadar uygulanır.

Uygulama süresi: 5 – 8 dk.

 

FAZ 4: Mineralising Vitamin Cream: Hafif kremsi dokusu olan bu ürün zengin aktif maddeler içermektedir. Mineraller, proteinler, vitaminler ve aktif besleyiciler ile cildi korumaya yardımcı olur.

AKTİF İÇERİKLER:

Casmara Dünya’da Dermo Kozmetik Labratuarında üretilmiş ilk YULAF PROTEIN COMPLEX’i içeren bileşeni yaparak cilde çok güçlü aktif içerikler yükler.

İçerisinde nemlendirici etkiye sahip ve hyalüronik asit sentezini %44 arttıran VITAZYME ACE COMPLEX (Vitamin C, A ve E) ve AUREALIS vardır.

NATURAL JEJU ORGANIC CAMELLIA YAĞI: Nemlendirici, kırışık giderici ve yatıştırıcı etkisi vardır. Özellikle hassas ciltler için tavsiye edilir.

ARGAN YAĞI: Ekolojik, çok besleyici ve kolayca emilen bir yağdır. İçerisinde zengin Vitamin E ve yağ asitleri Omega 3 & 9 içerir.  Bu da cilde elastikiyet ve nem sağlar.

Nasıl Uygulanır?

Yüz ve boyun bölgesine (göz çevresi de dahil) nazik masaj hareketleriyle ürün tamamen emilene kadar uygulanır.

Uygulama süresi: 10 dk.

 

FAZ 5: Gold Mask: Deniz yosunu içeren maske, içeriğindeki karbonhidratlar ile uygulanan bölgede plastik film benzeri bir şekil alır ve içerisindeki aktif içeriklerin bölgeye yayılmasını sağlar.

İçerisinde 24 Karat Altın tozu bulunan bu maske cildi yenileyerek parlatır ve cildin ihtiyacı olan mineral bileşenlerini sağlar. Aynı zamanda ciltte antioksidan etkisi yaratıp, serbet radikalleri engelleyerek cildin koruyucu bariyerini güçlendirir.

Magnezyum, epidermal bariyeri güçlendiren ve nemi geri kazandıran güçlü bir aktif içeriktir. Kalsiyum ve magnezyum desteği ile de cilt tabakasının nemlenmesini ve dengesini kazanmasını sağlar.  

 

Nasıl Uygulanır?

  • Paketlerin içerisindeki tüm jel ve toz bir kaseye boşaltılır
  • Bir spatula yardımı ile iki farklı karışım 30 saniye boyunca, uygun kıvama gelene kadar karıştırılır.
  • Aynı spatula yardımı ile maske gereken bölgeye uygulanır.4 dakika içerisinde, maske donmaya başlamadan uygulamanın tamamlanmış olması gerekir. Gözler ve dudaklar da kapatılabilir.
  • Maske 15-20 dk boyunca dinlenmeye bırakılır.
  • Maske yukarıdan aşağıya doğru tek bir parça halinde çıkartılır.

Uygulama süresi: 20 dk

 

FAZ 6: Moisturising Mineral Cream: Professional Treatment serisinin tamamlayıcısı olan, tüm ana içerikleri bünyesinde bulunduran krem faz.

AKTİF İÇERİKLER: TRACE AVENA PROTEIN COMPLEX, BETAINA, VITAZYME ACE COMPLEX NATURAL JEJU ORGANIC CAMELLIA YAĞI içerir.

Nasıl Uygulanır?

Az miktarda ürün tüm yüz bölgesine ve boyun bölgesine (göz çevresi de dahil) uygulanır. Artan ürün uygulamayı yapılan kişiye evde kullanımı için verilir.

Uygulama süresi: 1 – 2 dk