Rgneri̇n Inhi̇bi̇tor Contracture 6 Phases
Buradasınız: Anasayfa / Blog
17 Kasım 2021, Çarşamba
Rgnerin Inhibitor Contracture 6 Phases
Rgnerin Inhibitor Contracture 6 Phases

RGNERIN INHIBITOR CONTRACTURE TREATMENT. 6 Phases.

2 Bakım Kiti

Tek dozlu fazlarda profesyonel uygulama için kişiselleştirilmiş Kırışık doldurucu ve kusurları silen Bakım Kiti, Algae Peel-off RGNERIN mask 2055’nin avantajlarıyla birleştirilmiştir.

Geçen zaman içerisinde, epidermal yenilemenin etkisi azalmaya başlar. Cilt elastikiyetini kaybeder ve bu yumuşama hali ciltteki leke ve kırışıklıkları daha fazla görünür hale getirmeye başlar.

Bu devrim niteliğindeki ürün yüzdeki kasların kasılması ve tekrarlanan yüz mimiklerinden dolayı oluşan etkileri muhteşem etkin içerik ARGIRELINE ile önlemektedir.

Kırışık doldurucu ve kusurları silen bu uygulama sayesinde iğne ve yan etkiler olmadan Botoks Etkisi görmek mümkündür.

 

KİMİN İÇİN?

Unisex formül, olgun ciltlerin kullanımı için uygundur.

ETKİ:

Yeniden canlandırıcı bu uygulama tekrarlanan yüz hareketleri ile ilgilidir. Cildini hücresel hareketlerini yeniden canlandıracak ve zinde bir görünüş sağlayacaktır.

 SONUÇ:

28 günlük RENOVATING kullanımı sonucu kırışık ve ifade çizgilerinde yumuşama.

AKTİF İÇERİKLER:

GLYCOLIC ACID: Şeker kamışı özü çıkarılan doğal yenilenen eksfoliyanttır. Epidermal terapiyi arttıran cildin daha derin katmanlarına etki eder.

LACTIC ACID: Sütten elde edilen doğal nemlendirici.

SALICYLIC ACID: Söğütlerden (Salix Alba) elde edilen doğal bir eksfoliyanttır. Siyah noktaların oluşumunu önler ve keratin birikimini engeller.

ARGIRELINE®: 6 doğal amino asitle formüle edilmiş yaşlanma karşıtı peptid. Tekrarlanan yüz hareketlerini önler (Botox efekti). Kırışıklıkların başlamasını yavaşlatır ve mevcut kırışıklıkları azaltır.

COHESINE®: Düzgün, pürüzsüz daha elastik bir cilt görünümü kazandırır. RECOVERINE®: Kestane özütü (Castanea Sativa). Hücre yenilenmesini uyarır ve cildin mikro konturunu geliştirir. STRUCTURINE®: Hücre aktivitesini uyaran ve hücre dışı matriksi güçlendiren bir bitkisel protein.

SOLUVIT®: Cildi yoğun besler. A vitamini (retinol), vitamin B, vitamin E, yağ asitleri ve at kestane özütü ile formüle edilmiştir.

NASIL UYGULANIR?

 

Cildi Hazırlama

Uygulamaya başlamadan önce cildin üzerinde bulunan makyaj Casmara temizleyici ürünleri ile temizlenir. 3 farklı temizleyiciden, cilt tipi için en uygun olan ürün seçilir.

Uygulama süresi: 2 – 5 dk.

Uygulama sonrasında cilt bol su ile durulanır.

FAZ 1: Hidroxiacid based regenerator scrub gel: Çok aktif ve dengeli kimyasal eksfoliantlar hidroksil asitler GLİKOLİK ASİT, LAKTİK ASİT ve SALİSLİK ASİT ile birleşmesi ile epidermisin üç katmanına da etki ederler. Bu güçlü etki, hücrelerin yenilenmesine, mikro deri yüzeyinin parlamasına, cildin yumuşamasına ve nemlenmesine yardımcı olur.

Nasıl Uygulanır?

Gözlerin etrafı ve dudaklar sakınarak yüz ve boyun bölgesine uygulanır. Keratinin cildi yumuşatması için 5 dakika boyunca ciltte bırakılır.

Nemli bir gazlı bez yardımı ile lekeli ve kırışık olan bölgeler merkez alınarak dairesel hareketler ile masaj yapılır. Bu şekilde ölü hücreler dökülmeye başlayacaktır. Hassas ciltler için bu uygulama daha nazik ve kısa süreli uygulanmalıdır.

Uygulama süresi: 10 dk.

 

FAZ 2: Moisturising and reconstituting ampoule: Yeniden yapılandıran ve nemlendiren ampül.

Ampulün içerisinde yapılandırmayı sağlayan, epidermisi güçlendiren ve yeniden inşa eden enzimler bulunmaktadır. (STRUCTURINE ve COHESINE)

Aynı zamanda, kolajen yapıyı ve elastikiyet veren lifleri güçlendiren ve cilt tarafından kolayca emilen amino asitleri de içerir.

Nasıl Uygulanır?

Ürün tamamen emilene kadar yüz ve boyun bölgesine (göz çevresi de dahil) uygulanır.

Uygulama süresi: 10 dk

 

FAZ 3: Botox effect enzyme serum: İçeriğindeki yağsız yapısı sağlayan içeriklerden dolayı, cildi dengeler ve hücresel sistemin canlanmasına yardımcı olur.

AKTİF İÇERİKLER:

RECOVERINE: Cildin pullanmasını önler ve laktoferin enzimi sayesinde cildin yağ seviyesini dengeler. Aynı zamanda içeriğindeki KOMPLEKS VİTAMİN ve AT KESTANESİ hücresel metabolizmayı hızlandırıp, mikro dolaşımı hızlandırır.

ARGIRELINE: 6 doğal amino asit ile formüle edilmiş yaşlanmayı önleyici peptittir. Tekrarlanan yüz hareketlerini engeller. Kırışık artışını engeller ve var olanları azaltır.

Nasıl Uygulanır?

Yüz ve boyun bölgesine (gözlerin etrafı da dahil ) uygulanır. Özellikle mimik bölgeleri ve kırışıkların olduğu bölgelerde daha yoğun olmak üzere ürün tamamen emilene kadar aktif bir şekilde masaj yapılarak uygulanır.

Uygulama süresi: 5 dk.

 

FAZ 4: Anti-wrinkle nourshing cream: Zenginleştirilmiş dokuya sahip olan bu kremin içerisinde yüksek miktarda DOĞAL AVOKADO YAĞI ve besleyici yağ asitleri Omega 3 ve 6 bulunmaktadır.

Aynı zamanda dermal hücresel sistemi harekete geçirerek kolajen ve elastin proteinlerinin sentezlenmesini sağlar.

ARGILERINE (botox etkisi), RECOVERINE ve HYALÜRONİK ASİT birleşimini içeren krem, mimik çizgilerinin ve kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur.

Nasıl Uygulanır?

Ürün tamamen cilde yedirilene kadar, yüz ve boyun bölgesine ( göz çevresi de dahil ) nazikçe hareketlerle uygulanır.

Uygulama süresi: 10 dk.

FAZ 5: RGnerin Mask: Deniz yosunu içeren maske içeriğindeki karbonhidratlar ile uygulanan bölgede plastik film benzeri bir şekil alır ve içerisindeki aktif içeriklerin bölgeye yayılmasını sağlar.

Aloe Vera ve keten tohumu hücrelere bir katalizör görevi görür ve cildi yatıştırarak, yumuşatır ve yeniden canlanmasına yardımcı olur.

KETEN TOHUMU: İçeriğindeki yağlar, glikosit ve enzimler sayesinde yatıştırıcı, yumuşatıcı ve iltihap önleyici etkiye sahiptir.

ALOE VERA: Muhteşem doğal hücre yenileyici özelliği olduğundan içinde su, mineraller, amino asit ve etkin elementler bulunmaktadır. Yeni hücrelerin çoğalmasını tetikler.

Nasıl Uygulanır?

  • Paketlerin içerisindeki tüm jel ve toz bir kaseye boşaltılır
  • Bir spatula yardımı ile iki farklı karışım 30 saniye boyunca, uygun kıvama gelene kadar karıştırılır.
  • Aynı spatula yardımı ile maske gereken bölgeye uygulanır.4 dakika içerisinde, maske donmaya başlamadan uygulamanın tamamlanmış olması gerekir. Gözler ve dudaklar da kapatılabilir.
  • Maske 15-20 dk boyunca dinlenmeye bırakılır.
  • Maske yukarıdan aşağıya doğru tek bir parça halinde çıkartılır.

 

Uygulama süresi: 20 dk

FAZ 6: Nutritious anti-wrinkle cream: Professional Treatment GRNERING INHIBITOR CONTRACTURE serisinin tamamlayıcısı olan, tüm ana içerikleri bünyesinde bulunduran bitiş kremi

Nasıl Uygulanır?

Az miktarda ürün tüm yüz bölgesine ve boyun bölgesine (göz çevresi de dahil) uygulanır. Artan ürün uygulamayı yapılan kişiye evde kullanımı için verilir.

Uygulama süresi: 1 – 2 dk

zaltıcı etkiye sahiptir.