Ocean Mi̇racle Ocean Mıracle Treatment. 6 Phases
Buradasınız: Anasayfa / Blog
17 Kasım 2021, Çarşamba
Ocean Miracle OCEAN MIRACLE TREATMENT. 6 Phases
Ocean Miracle  OCEAN MIRACLE TREATMENT. 6 Phases

2 Bakım Kiti

Tek dozlu fazlarda profesyonel uygulama için kişiselleştirilmiş sıkılaştırıcı bakım kiti, Algae Peel-off ionisable Ocean Miracle mask 3010’un avantajlarıyla birleştirilmiştir.

CASMARA profesyonel bakım kitleri, spesifik cilt bakımı sağlamak ve mükemmel bir cilt görünümü kazanmak için ideal seçimdir.

Algae Peel-off ionisable Ocean Miracle mask 3010, İletkenliği sayesinde elektroporasyon ve iyonlaşma tekniklerinin kullanılmasına izin veren son teknoloji bir maskedir.

Protokolde kullanılan diğer ürünler ise, deniz biyo teknolojisine sahip, deniz suyu yararları ile sıkılaştırıcı ve efektif sağlayan içeriklerden elde edilmiştir.

 

KİMİN İÇİN?

Unisex formülü, olgunlaşmış ciltler ve sıkılaşmaya ihtiyaç duyan ciltler için uygundur.

 ETKİ:

  • Hücre detoksu yapar.
  • Hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatıcı etki gösterir.
  • Derin sıkılaşma etki sağlar.
  • Uzun süreli etki gösterir.

 

SONUÇ:

Deniz suyu ile kombine edilmiş bu özel Marine Seri, 15 günlük bakım sonrasında ciltte gözle görülür gençleşme etkisi göstermektedir.

Yapılmış olan klinik çalışmalarda, %85 daha dengelenmiş, % 90 daha sıkılaşmış ve %70 daha beslenmiş bir cilt görünümü tespit edilmiştir.

 

AKTİF İÇERİKLER:

 

KONSANTRE DENGE SUYU: Canlandırıcı ve canlandırıcı okyanus plazması.

WAKAME KELP EXTRACT: Güçlü sıkılaştırıcı ve gençleştirici aktif bileşen.

JUVENESSENCE®: Alaria Esculenta yosunundan elde edilen gençleştirici aktif bileşen. Hücresel yaşlanmayı (hücre detoksunu) algılar ve tersine çevirir.

HYADISINETM: Deniz kökenli akıllı 24 saat nemlendirici. Hyaluronik asitten daha fazla nemlendirme kapasitesine sahiptir.

KERATOCLEAN®: Exfoliant detoks özelliklerine sahip doğal bir biyoteknolojik aktif bileşen. Keratolitik enzim soyma.

PİRİNÇ YAĞI: Doğal bir antioksidan ve besleyici etken madde olan cilt yaşlanmalarıyla mücadele eder.

NASIL UYGULANIR?

Cildi Hazırlama:

Uygulamaya başlamadan önce cildin üzerinde bulunan makyaj Casmara temizleyici ürünleri ile temizlenir. 3 farklı temizleyiciden, cilt tipi için en uygun olan ürün seçilir.

Uygulama süresi: 2 – 5 dk.

Uygulama sonrasında cilt bol su ile durulanır.

FAZ 1: Exfoliat serum, detox etkili KERATOCLEAN ve doğal aktif içerik OLIVOYL GLUTAMMATE içerir. Ciltte ikinci ve derinlemesine temizlik sağlar.

Uygulama süresi: 5 – 10 dk.

FAZ 2: Fibroblast sitimulesi sağlayan deniz plazması ve konsantre deniz yosunu özünden elde edilen nemlendirici ve yenileyici krem. İçerdiği HYADISINE ile yüksek nemlendirici etki sağlar.

Uygulama süresi: 5 dk.

FAZ 3: HYADISINE, JUVENESSENCE ve FUCOGEL içeren serum; konsantre deniz yosunu özü sayesinde yaşlanma karşıtı ve yoğun nemlendirici etki gösterir.

Uygulama süresi: 8 dk.

FAZ 4: Wakame özü, Doğal pirinç yağı, Tahıl ve Zeytin özünden oluşan besleyici krem; yaşlanma karşıtı etki gösterir ve elastikiyet kaybını gidermeye yardımcı olur.

Uygulama süresi: 5 dk.

 

FAZ 5: Ocean Miracle Mask: Deniz yosunu içeren maske, içeriğindeki karbonhidratlar ile uygulanan bölgede plastik film benzeri bir şekil alır ve içerisindeki aktif içeriklerin bölgeye yayılmasını sağlar. Bu sayede yapılan diğer uygulamaların etkileri daha yoğun hissedilir.

Yaşlanma karşıtı ve sıkılaşma özelliği olan Wakame özü ile formüle edilmiştir.

Cildi yeniler, sakinleştirir ve derinlemesine soğutucu etki sağlar.

Nasıl Uygulanır:

  • Paketlerin içerisindeki tüm jel ve toz bir kaseye boşaltılır
  • Bir spatula yardımı ile iki farklı karışım 30 saniye boyunca, uygun kıvama gelene kadar karıştırılır.
  • Aynı spatula yardımı ile maske gereken bölgeye uygulanır.4 dakika içerisinde, maske donmaya başlamadan uygulamanın tamamlanmış olması gerekir. Gözler ve dudaklar da kapatılabilir.
  • Maske 15-20 dk boyunca dinlenmeye bırakılır.
  • Maske yukarıdan aşağıya doğru tek bir parça halinde çıkartılır.

Uygulama süresi: 20 dk.

FAZ 6: Profesyonel kit uygulama protokolünün tamamlayıcısı olan krem, içeriğinde bulunan JUEVENESSENCEKonsantre Deniz Suyu, HYADISINE ve FUCOGEL sayesinde yoğun nemlendirici ve sıkılaştırıcı etki göstermektedir.

Uygulama süresi: 1 – 2 dk.