Advanced Nacar Beautyplan Premi̇um
Buradasınız: Anasayfa / Blog
17 Kasım 2021, Çarşamba
Advanced Nacar Beautyplan Premium
Advanced Nacar Beautyplan Premium

LEKELİ CİLTLER İÇİN UYGUNDUR.

İLERİ NÁCAR yöntemi, ileri teknolojiye sahip aktif bileşenleri kaynaştırması sayesinde, düzensiz hiperpigmentasyona yönelik cilt bakımında bir dönüm noktasıdır. Formülünde renovating-eksfoliant, anti-melanojenik-depigmentasyon ve yaşlanma geciktirici aktif bileşenler bulunur. Ciltteki yüzeysel koyu lekeleri gideren, rengini açan ve cildin yenilenmesini hızlandıran, cildin genel durumunu iyileştiren kilit bir kombinasyondur. Etkisi, hiperpigmente alandaki melaninin ek katkılarını önemli ölçüde azaltır ve cilt lekelerinin kötüleşmesini veya yenilerinin ortaya çıkmasını önler; yaşlanmayı geciktirir ve dış etkenlerin neden olduğu hasarı onarır.

 

TEDAVİ UYGULAMA PROTOKOLÜ:

FAZ 1: Advanced Peeling: Aşama yüksek yenileme gücüyle cildin müthiş seviyede yenilenmesini sağlar; böylelikle ciltte harika bir mikro-rahatlama sağlanır ve koyu lekelerin görünürlüğü önlenir.
FAZ 2: Neutralizer: Yüksek konsantrasyonlu asit içeren 1. Aşamanın uygulanmasından sonra cildin pH seviyesi düştüğünden söz konusu değerin dengelenmesi ve bu nötrleştirici aşama aracılığıyla doğal pH’ına geri döndürülmesi gerekir.
FAZ 3:Pigment-removing Lighting: Pigment giderici aydınlatma aşaması ve peeling etkisi, jel dokusuyla birlikte, GS IŞIĞI, MANDELİK ASİT, TRANEKSAMİK ASİT, LİPOZOMLU KODİK ASİT, OKTA-DESENEDİOİK ASİT ve MİKRO- ENKAPSÜLE GLABRİDİN’in aktif moleküllerinden oluşur. Melanojenez sürecinde 3 farklı şekilde etki ederek aşırı melanin sentezin bloklayan ve önleyen ileri koyu leke karşıtı aşama, cilde yoğun bir ışık halesi sağlayarak genetik pigmentasyonu düzenleme yetisine sahiptir. Yüksek pigmentli alanların dökülmesini sağlarken, koyu lekeleri yumuşatarak hücre yenilenmesini hızlandırır.
FAZ 4:General improvement: Genel iyileşme aşaması ALLANTOİN MOLEKÜLLERİ, TEK HÜCRELİ ALG PLATYMONASbSUBCORDIFORMIS, KREATİN ve TAZMANYA ÖZÜNDEN oluşur. Cildi yenileyip enerji vererek gerçek bir iksir işlevi gören kompleks formül. Güçlü önceki aşamaların uygulanmasından sonra gerekli bakım.Cilt tedavisinin doğal süreçlerini hızlandıran, ciltteki zayıflamış tabakaların giderilmesini ve yenilenmiş, yoğunlaşmış enerjik hücrelerle değiştirilmesini sağlayan, gelişmiş bir aktif bileşenler füzyonu; kollajen, elastin ve hiyalüronik asit gibi temel maddelerin sentezini artırmanın yanı sıra, ciltte uygun nem düzeyini sağlar.
FAZ 6:Purifying and Anti-Aging: SMS YAŞLANMAYI DURDURUCU, NİASİNAMİD, THAPSUS KOMPLEKSİ ve HEKZİL temelli, hızlı emilim özellikli gelişmiş hafif dokulu formül.Hücre yaşlanmasını önleyen, SPF50 içerikli aydınlatıcı, renk açıcı ve yaşlanma geciktirici aşama, DNA seviyesinde restoratif ve koruyucu bakım sağlar. Güneş enerjisini emen ve onu cilt için bir ışık kaynağına dönüştüren, cildi parlak ve ışıl ışıl hale getiren yenilikçi formül.
FAZ 5:Advanced Nácar Mask 2085: TAZMANYA ÖZÜNE ve JAPON SIRRINA dayanan ve hem yatıştırıcı hem de arındırıcı etkiyi tek bir koyu leke karşıtı tedavide birleştiren Peel-Off teknolojisine sahip maske. TAZMANYA ÖZÜNE dayanan yatıştırıcı etkisi, yüksek poliglodyal konstantrasyonlarıyla aktiftir; böylelikle kızarıklığı ve olası tahriş hissini ortadan kaldırır. Cildi yatıştırır ve hoş bir rahatlık hissi verir.

 

ETKİLERİ:

• 3 adımda leke karşıtı uygulama sağlar.
• DNA hücrelerini iyileştirir.
• Cildi aydınlatır.
• 2 hafta içerisinde cilt gözle görülür bir şekilde
canlanır.
• 8 hafta içerisinde pigmentasyon yenilenir,
lekeler yok olur.
• Özellikle bölgesel lekelerde ideal bir bakımdır.
• SMS yaşlanmasını durdurur.

 

AKTİF İÇERİKLER:

ENZİMATİK KIRMIZI ÜZÜM
BİYO-SUYU, BUĞDAY KEPEĞİ,
TARTARİK ASİT, SİTRİK ASİT,
SALİSİLİK ASİTTEN,GS IŞIĞI,
MANDELİK ASİT, TRANEKSAMİK
ASİT, LİPOZOMLU KODİK ASİT,
OKTA-DESENEDİOİK ASİT,
MİKRO-ENKAPSÜLE GLABRİDİN,
ALLANTOİN MOLEKÜLLERİ,
TEK HÜCRELİ ALG PLATYMONAS
SUBCORDIFORMIS, KREATİN,
SMS YAŞLANMAYI DURDURUCU,
NİASİNAMİD, THAPSUS
KOMPLEKSİ, HEKZİL,
TAZMANYA ÖZÜ, THAPSUS
KOMPLEKSİ, GS IŞIĞI

NİYASİNAMİD
Pigment giderici ve restoratif aktif bileşen.

SPF 50
Cildi zararlı UVA / UVB ışınlarından korur.

HEXYOL
Hücresel düzeyde koruma sağlar. Hücrede ve DNA’sındaki her tür hasarı önler.