Infi̇ni̇ty Beautyplan Premi̇um
Buradasınız: Anasayfa / Blog
17 Kasım 2021, Çarşamba
Infinity Beautyplan Premium
Infinity Beautyplan Premium

DERİN KIRIŞIK VE MİMİK ÇİZGİLERİ OLAN CİLT TİPLERİ İÇİN UYGUNDUR.

Infinity noro kozmetik, genom, epigenetik, krono-kozmetik, yenilebilir kozmetik ürünleri birleştiren ultra gençleştirici etkiye sahip eşsiz bir bakımdır. Yaşlanmayı bütünsel bir şekilde onarır, yeni ve devrimci bir dermokozmetiktir. Olgun ciltler formüle edilmiştir, özellikle elastikiyet kaybı, derin kırışık ve mimik çizgileri olan cilt tipleri için uygundur.

TEDAVİ UYGULAMA PROTOKOLÜ:

FAZ 1: SENSORY PURIFIER CLEANSER: MİKRO kapsül kömür ile zenginleştirilmiş temizleyici yüz maskesi küre parçacıkları sayesinde ciltten nazikçe pul pul dökülür, aynı zamanda cildi toksinlerden (kirlilik) arındırır, yumuşatır. Bu orijinal yüz maskesi, tedavi edilen alanda mikro aktivasyon sağlayan, arındırıcı etkisini arttıran ve ardından işlemin farklı aşamalarında uygulanan aktif bileşenlerin penetrasyonunu arttıran, cilde ısı veren bir temizleyicidir.
FAZ 2: ULTRA REPAIR SERUM: 5 BÜYÜME FAKTÖRÜ ve JAPON BAHAR SUYU (ONSEN) içeren sıvı dokusunun ultra onarım fazı. Hücre bölünmesini ve yenilenmesini geliştiren ve hücrelerde üretilen hasarı yoğun bir şekilde onarabilen formül. Japon kaynak suyu, daha sonra uygulanan aktif bileşenlerin penetrasyonunu artırarak geçirgenliğini arttırmanın yanı sıra cildi uyarır ve enerji verir.
FAZ 3: INTENSIVE ANTI-AGING CREAM: Yaşlanma karşıtı aktif bileşenlerin olağanüstü bir karışımı ile zenginleştirilmiş devrim niteliğindeki faz, jel dokusu, ETERNAL BEAUTY, CHARDONNAY ÜZÜM ÖZÜ ve PERS İPEK AĞACI. Dünyada DNA’yı koruyan tek formül içeren bu faz, cildin onarım ve nemlendirme aktivitesini arttırırken yaşlanma sürecini yavaşlatır. Göz altı torbaları ve koyu halkalar gibi yorgunluk belirtilerinin yanı sıra, olgun ciltle ilgili düzensiz ve mat cilt tonu görünümü ile de savaşır.
FAZ 4: INTELLIGENT LIFTING CREAM: Cilde enerji veren yaşamsal aktif içerikler COENZYME Q-10 ve KREATIN içermektedir. Aynı zamanda cildin elastikiyetini kazanmaya yardımcı ORGANİK SİLİKON ve VITAMIN C bulunmaktadır. Besleyici etken maddeleri ise AVOKADO ve SKUALEN yağlarından gelmektedir.
FAZ 5: INFINITY-IONISABLE MASK 3030: MELATONİN, TRYPTOPHAN, VITAMIN B6 ve KİRAZ ÇİÇEĞİ ile zenginleştirilmiş yeni nesil yüz maskesi WELLNESS FIRMING ÇİÇEĞİ. Cildin daha sıkı olmasını sağlar. İyontoforez tekniğinin kullanılmasına olanak tanıyan, aktif bileşenlerin derin seviyelere inmesini sağlayan ve etkilerini artıran eşsiz bir maskedir.
FAZ 6: GLOBAL REJUVENATOR CREAM: Küresel gençleştirme evresi, hafif dokulu, KAR ÇİÇEK, PERS İPEK AĞACI ÖZÜ, BEYAZ TRUFFLE ve KİRAZ ÇİÇEĞİ AROMASI ile. Kırışıklıkları gideren, sıkılaştırıcı, sıkılaştırıcı ve yoğun gençleştirici cilt bakımı sağlayan nöro kozmetik ve epigenetiğe dayalı yenilikçi formül.
FAZ 7: GECE TEDAVİ MASKESİ INFINITY: Güzellik merkezinizde tedavinin yapıldığı gün uygulanacak profesyonel tedavinin son, vazgeçilmez aşaması. MELATONIN, TRYPTOPHAN, MAGNESIUM VE VITAMIN B6 ile zenginleştirilmiş köpük yapılı maske. WELLNESS serisi uyku döngüsü sırasında cildin kendi kendini onarabilen ve kendini yenileyebilen özelliği ile cildi iyileştirmeye devam eder.

INFINITY CREAM 50ml (REJUVENATING CREAM)

Yoğun anti-age sonsuzluk iksiri krem.
AKTİF İÇERİKLER: EDELWEISS, PERS SİLK AĞACI ÖZÜ, BEYAZ TRUFFLE, KİRAZ AĞACI AROMASI
ETKİLERİ: Telomer kısalmasını engelleyerek DNA’yı korur.
“Mutluluk hormonu” olarak bilinen serotonin hormonunun salgılanmasına yardımcı olur.
Cildi sıkılaştırır ve sarklamaları önler.
Kronik stresten kaynaklanan yüz kasılmalarını yumuşatır.
Hücresel süreci hızlandırır, cildi yeniler, canlandırır ve enerji yükler.
BÜYÜME FAKTÖRÜ
Embriyonik aşamada insanın oluşması için ihtiyaç duyulanlara benzer 5 büyüme faktörüne dayanan olağanüstü onarım formülü. Kan plazmasında
mevcut olan bu proteinler, yetişinlerde cilt yaşlanmasının hızlanmasına neden olan faktörleri önemli derecede azaltır.
CHARDONNAY ÜZÜM ÖZÜ
Cilt metabolik döngülerinin düzenleyici genlerinin (sirkadiyen ritim Uyku / Uyanma) işleyişini geliştiren, epigenetik teknolojili yenilikçi gençleştirici aktif
bileşen. Gündüz cildin optimal hidrasyon seviyelerini geri kazanmasına yardımcı olur ve oksidatif hasara karşı korur. GECE, hasarlı yapıları onarırken
rejenerasyon sürecini etkinleştirmeye yardımcı olur.
Bu aktif bileşen cildi yoğun gençleşmeye teşvik eder.
MELATONIN
Cildiniz üzerinde yoğun bir mükemmelleştirme etkisi olan, gençlik hormonu denilen ve cilde sağlıklı bir görünüm verirken iyi hissettiren
hormon.Melatonin yaşlanmayı yavaşlatan 3 temel eylem gerçekleştirir: Hasar görmüş hücreleri yeniler, enerji seviyelerini yükseltir ve koruyucu
bariyerleri güçlendirir. İyi bir cilt için 3 önemli eylem sağlar.
PERS İPEK AĞACI ÖZÜ
Yorgunluk önleyici ve aydınlatıcı bu etken bileşen, gözaltı torbası ve koyu halkalar gibi yorgunluk belirtileriyle mücadele eden, olgun cildin cilt tonunda
değişikliklerin ortaya çıkmasını engelleyen (düzensiz ve canlandırıcı ton), krono-kozmetik teknoloji içerir.
EDELWEISS
Cildi oksidatif strese karşı korur ve mitokondriyal aktiviyeti onarark cile sıkılığını geri kazandırır. ayrıca hücre dışı matrisi korur ve kolajen sentezini arttırır.
sıkılaşma etkisi boyun bölgesinde bile görülebilir: Bu hassas bölgedeki gevşeklik sadece 3 haftada %56 oranında azalır