Vi̇tami̇n Vegetable Mask 2030
Buradasınız: Anasayfa / Blog
17 Kasım 2021, Çarşamba
Vitamin Vegetable Mask 2030
Vitamin Vegetable Mask 2030

Vitamin Desteği

Maske vitamin C, dereotu ve deniz yosunu özü ile formüle edilmiştir. Serbest radikalleri önleyerek cildin elastikiyet kaybını önler. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

CASMARA Soyulabilen yüz maskesi ile göz ve dudakların tamamen kapatılıp, diğer maskelerin ulaşamadığı bölgelere ulaşabilmek ve etki sağlayabilmek mümkündür.

Uygulanan peel-off maske; cildin sıcaklığını 6° düşürerek, drenaj etkisi yapmakta, bu sayede göz altı morlukları ve siyah halkalara karşı etki göstermektedir. Tek bir parça halinde ciltten soyulabilen maske uygulamasından sonra cildin temizlenmesine gerek yoktur.

Casmara Peel-off maskelerin, soğutma etkisi sayesinde, cilde uygulanan PRP, Mezoterapi, Fraksiyonel Lazer, Roller, Dermabrazyon, Dolgu, PDO ve Kimyasal Peeling uygulamalarından sonra kullanımı, cildi sakinleştirir, yapılmış olan işlemlerin etkisinin arttırılmasına yardımcı olur.

Uygulama süresi: 20 dk

Nasıl Uygulanır:

  • Paketlerin içerisindeki tüm jel ve toz bir kâseye boşaltılır
  • Bir spatula yardımı ile iki farklı karışım 30 saniye boyunca, uygun kıvama gelene kadar karıştırılır.
  • Aynı spatula yardımı ile maske gereken bölgeye uygulanır.4 dakika içerisinde, maske donmaya başlamadan uygulamanın tamamlanmış olması gerekir. Gözler ve dudaklar da kapatılabilir.
  • Maske 15-20 dk boyunca dinlenmeye bırakılır.
  • Maske yukarıdan aşağıya doğru tek bir parça halinde çıkartılır.